GHIDUL UTILIZATORULUI

Felicitari pentru alegerea facuta in achizitionarea roletei textile. Produsul a fost realizat conform specificatiilor mentionatein contractul-comanda. Inainte de inlaturarea ambalajului, rugam citirea cu atentie a acestor instructiuni.

In timpul folosirii sculelor necesare montajului aveti grija la protectia ochilor. Cu o instalare corespunzatoare si o intretinere periodica, produsul v ava scuti pentru o perioada de cativa ani de reparatii sau alte interventii nadorite.

La despachetarea produsului aveti grija sa scoateti din ambalaj toate piesele corespunzatoare kit-ului de asamblare.

MONTAJ ROLETA Ø17

Roletele Textile Ø17 sunt destinate montajului pe tamplaria geamului. Prinderea pe tamplarie se poate realiza prin 3 metode:

❖ Sistem de prindere cu holsuruburi

Capacele de prindere se monteaza pe suprafata tamplariei cu ajutorul a doua suruburi pentru fiecare capac in parte. Operatiunea se realizeaza asemanator pentru ambele capace. Clemele de fixare se introduce in ambele capete ale roletei apoi se clipseaza in capacele montate pe tamplarie. Clemele sunt acoperite cu capacele de mascare.

❖ Sistem de prindere prin lipire

Se asambleaza capacele de prindere cu clemele patrate si capacele de mascare apoi se aplica placuta pe talpa capacului. Pe placuta se lipeste banda dubluadeziva.

MONTAJ ROLETA Ø28

0 0 votes
Article Rating

Intra aici sa devii unul dintre CLIENTII FERICITI!

Aveti in continuare disponibile ambele variante: veniti la noi in magazin sau  sau venim noi cu mostre la dvs. acasa/firma/birou. Facem masuratori la domiciliul clientului(venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-7 zile montam.

Tel/Whatsapp: 0759800400(Adriana), 0759800300 (Gina), 0747022709 (Daniela).  E-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x