—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

Pentru a vedea adresa magazinului, intrati pe pagina MAGAZINE. COMENZI SI INFORMATII: 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela).

Mai jos puteti vedea tipurile de tesaturi: Insula de Perdele si Jaluzele va ofera jaluzele verticale, cu preturi incepand de la 28 lei/mp(completa, cu sina de aluminiu si accesorii incluse).

 

Sama

 

New Line

Linear

 

Fire

 

Maroc

 

Shantung

 

Flame

 

Rustik

 

JALUZELELE SUNT PRODUSE POPULARE IN TOATA LUMEA, DEOARECE OFERA ATAT O SOLUTIE DECORATIVA PENTRU LOCUINTE, CAT SI UNA FUNCTIONALA. NU NUMAI CA FAC INCAPERILE SA ARATE MAI ATRAGATOARE, DAR REZOLVA SI O SERIE DE PROBLEME PRACTICE SI DE AMBIENT.

 

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

COMPONENTA JALUZELELOR VERTICALE: SUNT ALCATUITE DIN GARNISA , BENZI TEXTILE PLUS ACCESORIILE NECESARE. BENZILE TEXTILE SUNT REALIZATE DIN TIPURI DIFERITE DE TESATURI.POT FI CLASICE, AVANGARDISTE, PERSONALIZATE ADAPTABILE PENTRU ANUMITE TIPURI DE INTERIOR CUM AR FI: SEDII DE FIRMA, SPITALE, SCOLI ORICE FEL DE SPATII CARE NECESITA UN GRAD RIDICAT DE PROTECTIE IGIENICO-SANITARA (CABINETE MEDICALE) SI NU IN ULTIMUL RAND APARTAMENTE SI CASE REZIDENTIALE.

MODUL DE ACTIONARE – EXTREM DE USOR. JALUZELELE VERTICALE POT FI ACTIONATE MANUAL PRIN STANGEREA BENZILOR IN PARTI DE LA STANGA LA DREAPTA SAU DE LA DREAPTA LA STANGA, IN PARTEA OPUSA , STRANGEREA BENZILOR CENTRAL SAU SUB FORMA DE CORTINA.

MONTAREA JALUZELELOR VERTICALE – SE POATE REALIZA DIRECT PE TAVAN SAU UTILIZAND CONSOLE PE PERETI.

CARACTERISTICI:

  • STABILITATE CROMATICA SI DIMENSIONALA CHIAR SI LA TEMPERATURI MARI;
  • SUNT LAVABILE, USOR DE INTRETINUT;
  • ANTISTATICE;
  • IGNIFUGE.

 

AVANTAJE:

  • PROTECTIE SOLARA EFICIENTA;
  • PROTECTIE TERMICA;
  • OFERA INTIMIDATE;
  • USOR DE MANEVRAT;
  • SUNT USOR DE INTRETINUT.

 

  • JALUZELE VERTICALE  Diverse materiale textile. Preturile pleaca de la 33 lei/mp. Pretul include TVA. De-asemenea pretul include Sina de Aluminiu si toate accesoriile.

Pentru a calcula pretul unei jaluzele inmultiti Latimea cu Inaltimea si cu 33lei/mp.

Exemplu Latime=2,40 m, Inaltime=1,80 m. Pret=2,4 x 1,8 x 33=142,56 lei.

Realizam jaluzele cu orice dimensiuni.

INFO: 0759800300(Gina) sau 0747022709(Daniela)

Sunteti producator sau importator de componente pentru vreunul din produsele noastre? Va asteptam ofertele pe adresa de mail: contact@insuladeperdele.ro

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Balázs ErzsébetLucianaadmin_insulaAdrianaStanciucu ioana Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Calota elena mariana
Oaspete
Calota elena mariana

Buna ziua vreau si eu niste jaluzele verticale

Stanciucu ioana
Oaspete
Stanciucu ioana

sun la dvs si nu se raspunde la nici un numar din cele afisate

Adriana
Oaspete
Adriana

Gasesc la dvs contragreutati/ lamele de 89 mm?

Luciana
Oaspete
Luciana

Recomand cu incredere si caldura. Sunt prompti, profesionisti, atenti la detalii si rabdatori. Oamenii care lucreaza aici merita tot respectul. Va multumesc mult! Luciana

Balázs Erzsébet
Oaspete
Balázs Erzsébet

Bună ziua. Am jaluzele verticale și aș dori să cumpăr la bucata să am la schimb se poate? Vă mulțumesc.

1. Restrictiile de circulatie si dorinta de a ne proteja clientii si angajatii de coronavirus ne-au determinat sa oprim temporar activitatea magazinelor(in magazinul din strada Coltei nr.3 se poate merge, cu programare).

Totusi, facem masuratori in aceasta perioada(venim cu mostre de materiale la dvs.) montajul urmand a se face in prima sau a doua saptamana dupa Paste.

2. In cazul in care nu doriti sa va procurati perdelele si/sau jaluzelele ACUM,  lasati-ne datele de contact si ATUNCI cand se vor deschide magazinele(dupa criza coronavirus)  veti beneficia de o reducere de 10%(care se va cumula cu oferta de masuratori si montaj gratis de mai jos).

Informatii si comenzi la 0759800300, 0759800400, pe whatsapp la aceleasi numere sau prin e-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

Tel: 0759 800 300 (Gina), 0747 022 709 (Daniela), 0759 800 400(Adriana)

E-mail: contact@insuladeperdele.ro