—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

DE RETINUT! Orice material textil de perdea sau draperie poate fi lucrat ca o jaluzea/perdea/draperie romana. Deci, pentru a vedea materialele de jaluzele/perdele/draperii romane, intrati pe pagina PRODUSE si apoi selectati PERDELE SI DRAPERII. Detalii la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela).

Perdelele(Draperii/Jaluzele) Romane sunt de doua feluri:

  • Romane Simple, care, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul sta intins(asa cum sunt cele albastre de mai jos)
  • Romane In Falduri, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul ramane in falduri(asa cum este cea bej cu design floral)

Pretul se compune din pretul mecanismului + pretul materialului textil. Se poate folosi orice material de perdea sau draperie.

Exemplu de pret: O perdea romana cu dimensiunea 1 m latime si 1,6 m inaltime are pretul 164 lei. Pentru alte dimensiuni cereti o oferta de pret telefonic la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela). sau pe e-mail la contact@insuladeperdele.ro

Sunteti producator sau importator de componente pentru vreunul din produsele noastre? Va asteptam ofertele pe adresa de mail: contact@insuladeperdele.ro

Alb negru gri

Maro-bej-crem

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SimonaDianaadmin_insulaMonicaadmin_insula Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Mirela
Oaspete
Mirela

Buna ziua,
M-ar interesa un stor roman cu falduri dintr-un material opac pentru camera de adolescent. Dimensiunile ferestrei sunt :
H: 116 cm
L: 155 cm (77×2); jumătatea dreapta se deschide
Care ar fi pașii si costurile?

Mariana Cordos , Tg Mures
Oaspete
Mariana Cordos , Tg Mures

Buna ziua ! M-ar interesa 4 draperii romane pentru balcon . Dimensiune geamuri balcon : 1400 / 1400 = 2 buc. si geamurile ce se deschid 1300 / 600 = 2 buc. Albastru mai inchis ptr dimensiunile mari si albastru mai deschis pentru geamurile mici . Intrebari : 1 . Veniti dv sa masurati si apoi sa le montati ? 2. In ideea de a face un buget , cam cat m-ar costa cele 4 draperii ? Multumesc .

Monica
Oaspete
Monica

Buna ziua! M ar interesa doua jaluzele romane pentru Bucătărie, ca și textura și model ce mi recomandați?

Diana
Oaspete
Diana

Buna seara. M ar interesa un stor roman. Dimensiunile galeriei sunt de 150 cu 150.care ar fi pretul sau cum se procedează

Simona
Oaspete
Simona

Buna ziua , as avea cateva intrebari. Materialele din care lucrati, de unde provin ?? Dispuneti de material ,aceeasi culoare , acelas model de exemplu floral, atât pentru perdea cat si pentru draperie ? Este posibil ca din tesutul pentru draperie sa comand si cuvertura pentru pat ? Daca da , as vrea sa vad cateva modele. Culoarea de baza ar fi culoarea vaniliei . Nu bej. Va multumesc pentru raspuns

1. Restrictiile de circulatie si dorinta de a ne proteja clientii si angajatii de coronavirus ne-au determinat sa oprim temporar activitatea magazinelor(in magazinul din strada Coltei nr.3 se poate merge, cu programare).

Totusi, facem masuratori in aceasta perioada(venim cu mostre de materiale la dvs.) montajul urmand a se face in prima sau a doua saptamana dupa Paste.

2. In cazul in care nu doriti sa va procurati perdelele si/sau jaluzelele ACUM,  lasati-ne datele de contact si ATUNCI cand se vor deschide magazinele(dupa criza coronavirus)  veti beneficia de o reducere de 10%(care se va cumula cu oferta de masuratori si montaj gratis de mai jos).

Informatii si comenzi la 0759800300, 0759800400, pe whatsapp la aceleasi numere sau prin e-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

Tel: 0759 800 300 (Gina), 0747 022 709 (Daniela), 0759 800 400(Adriana)

E-mail: contact@insuladeperdele.ro