avatar
18 Comment threads
20 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Marginean GeorgetaGhirisan OliverFlori CostacheCorinafleseriu dan Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Jeny
Oaspete
Jeny

Buna ziua,
care este pretul pentru culoarea venghe ? Cat dureaza de la masuratori pana la montaj,judet Arges ?

Erika Bartha
Oaspete
Erika Bartha

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca faceti jaluze si pentru geamuri pentru mansarda roto. Ar trebui ceva pentru soare, gen jaluze exterioare.

Multumesc pentru raspuns.

O zi buna,

Stanciu
Oaspete
Stanciu

Buna ziua,
vrem sa veniti ptr o masuratoare si un pret desigur ptr rulouri exterioare,perdele.Sunt cu aproximatie 13m lungime. Multumesc!

Mărginean Cristian
Oaspete
Mărginean Cristian

Bună ziua, ma interesează și pe mine o oferta de preț pentru rulourile exterioare, acționare manuala, dimensiunile sunt următoarele : lățime 110 cm și înălțime 130 cm. Multumesc!

Jeny
Oaspete
Jeny

Un pret pentru rulourile exterioare venghe ? Multumesc de raspuns

Marius Cojocaru
Oaspete
Marius Cojocaru

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți dacă roletele casetate sa montează prin lipire.
Multumesc

Viorica Tanase
Oaspete
Viorica Tanase

Buna ziua! Un numar de telefon pentru Targu Mures, va rog!

Bogdan
Oaspete
Bogdan

Faceti si reparari la rulouri electrice?

Ilie
Oaspete
Ilie

Ma intereseaza la rolete daca sistemul de prindere prin lipire este rezistent si daca dupa un anumit timp se degradeaza si cade. Ma mai intereseaza daca are un sistem de siguranta prinderea si daca are perioada de garantie la prindere
Multumesc

Lucian
Oaspete
Lucian

Doresc să montez rulou de aluminiu exterior la 3 geamuri destul de mari. Locuiesc în Olt (pe lingă Slatina). Îmi spuneți dacă am în zonă un magazin, și dacă da îmi dați un număr de telefon. MultumescG

Anani aurelia
Oaspete
Anani aurelia

În Constanța aveți sediu?

Liviu
Oaspete
Liviu

Buna ziua!
M-ar interesa o oferta de pret pt rulouri exterioare cu si fara plase de insecte, pt 3 ferestre cu urmatoarele dimensiuni 148x148cm x2buc si 120x148cm x 1buc (in Pitesti)
Multumesc

pocora gheorghe
Oaspete
pocora gheorghe

buna ziua.ma intereseaza o oferta pentru un rulou actionare telecomanda si electric, de culoare wenghe(maro) , din aluminiu,dimensiuni H- 2530mm, latime-2450mm, montaj exterior pe grinda de250mm deasupra usii pana la balcon.(murfatlar) va multumesc.

Gabriela
Oaspete
Gabriela

Buna,
Va pret pt urmatoarele:
roleta zebra simpla
l = 100 / L 150
aluminiu
l=100 / L 150
rolete semiopace
l=100 / L 150
Jaluzele exterioare cu caseta
l = 300 / L 150

fleseriu dan
Oaspete
fleseriu dan

Rog ofertă pt. rulou exterior de geam, deschidere geam H 2400 / L 1950 mm, lamele perforate, acționare manuală.

Corina
Oaspete
Corina

Va Multumesc pentru promptitudine pentru viteza si seriozitatea cu care va mișcați in montarea jaluzelelor , sunt super mulțumită si recomand cu toată încrederea ECHIPA RACHETA la propriu nu la figurat ????????????????Bravo băieți ????

Ghirisan Oliver
Oaspete
Ghirisan Oliver

Buna ziua,o cotația pt:
Rolete simple t101
96×142
52×110 2 buc.
82×142

Marginean Georgeta
Oaspete
Marginean Georgeta

Buna ziua .As dori doua jaluz

Numarul de telefon este obligatorie. Acesta nu va aparea pe site, doar va fi transmis consilierilor nostri pentru a va putea contacta pentru eventuale clarificari
ele din materialul T 190. Dimensiunile geamului, am masurat sticla la geam: 47/93 si 33/103, un pret daca se poate. MULTUMESC

1. Restrictiile de circulatie si dorinta de a ne proteja clientii si angajatii de coronavirus ne-au determinat sa oprim temporar activitatea magazinelor(in magazinul din strada Coltei nr.3 se poate merge, cu programare).

Totusi, facem masuratori in aceasta perioada(venim cu mostre de materiale la dvs.) montajul urmand a se face in prima sau a doua saptamana dupa Paste.

2. In cazul in care nu doriti sa va procurati perdelele si/sau jaluzelele ACUM,  lasati-ne datele de contact si ATUNCI cand se vor deschide magazinele(dupa criza coronavirus)  veti beneficia de o reducere de 10%(care se va cumula cu oferta de masuratori si montaj gratis de mai jos).

Informatii si comenzi la 0759800300, 0759800400, pe whatsapp la aceleasi numere sau prin e-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

Tel: 0759 800 300 (Gina), 0747 022 709 (Daniela), 0759 800 400(Adriana)

E-mail: contact@insuladeperdele.ro