Efectuam lucrari personalizate. Croim, fabricam, masuram, montam dupa dorinta clientului.

Mai jos puteti vedea cateva modalitati de prindere ale perdelelor si draperiilor. Va invitam sa vziualizati si paginile PRODUSE si LUCRARILE NOASTRE si sa ne contactati telefonic pentru detalii.

1.Sunati la 0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale, va alegeti modelul si culoarea, noi facem masuratorile si in 3-6 zile venim la montaj. In functie de marimea lucrarii trimitem mostre prin angajatul nostru care vine la masuratori(pentru lucrari sub 2000 lei) sau angajatul nostru va veni insotit de o a doua persoana cu experienta in design interior(pentru lucrari peste 2000 lei).

3.Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.

2.Va trimitem mostre de perdele, draperii, rolete, pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi ne comanzi produsele avand mostrele din care sa alegi textura(modelul) si culoarea. Noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care le primesti in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

4.Comandati Online/Telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Miron
Miron
septembrie 5, 2018 7:16 pm

Buna seara la ce lret aveti o capsa pentru draperi

Mariana
Mariana
octombrie 10, 2018 5:04 pm

Buna seara,va rog un preț pentru montat inele la o draperie de 4,5m?

adina
adina
noiembrie 28, 2021 2:30 pm

Buna ziua! Bine ar fi daca SI la modelele de jaluzele ati explica ce mecanisme de prindere sunt. Astfel clientul va stii ce sa aleaga. Eu stiu ca vreau jaluzele romane, dar nu stiu prin ce mecanism se pot atasa. Se pot atasa de perete astfel incat sa acopere tot geamul, se pot fixa de termopan? Nu stiu si nici nu gasesc pe site-ul dvs niste indicatii legate de acest aspect. Ar fi de mare ajutor pt cei care fac comanda online si nu numai. Un alt aspect este…materialul. Scrieti un pic si despre el. Ce variante de material aveti,… Citeste »

Numarul de telefon este obligatorie. Acesta nu va aparea pe site, doar va fi transmis consilierilor nostri pentru a va putea contacta pentru eventuale clarificari
00
6
0
Would love your thoughts, please comment.x